| FIN ENG
Kuusi Palaa -jäsensopimus

Tervetuloa Kuusi Palaa-osuuskuntaan. Liittyäksesi jäseneksi sinun tarvitsee ostaa vähintään yksi panos. Panokset maksavat 50€ kappaleelta ja maksun voi hoitaa tilisiirrolla. Jäsenyytesi alkaa maksun saavuttua.

Lue alla olevat säännöt ennen kuin jatkat.

 1. Kuusi Palaa on jäsennelty neljän kuukauden jaksoihin, joita kutsutaan "kausiksi". Jos panoksia ei myydä tarpeeksi, jotta ne rahoittaisivat seuraavan neljän kuukauden jakson, Kuusi Palaa lakkaa toimimasta.  
 2. Panos Kuusi Palaa:ssa maksaa 50€. Voit ostaa niin monia panoksia kuin haluat, koska vain haluat 
 3. Ensimmäinen ostamasi panos Kuusi Palaa:ssa koostuu teknisesti ottaen 10€ euron panoksesta osuuskunnassa ja sen lisäksi 40€ vuosittaisesta jäsenmaksusta.
 4. Lisäpanokset laskutetaan sinulta 50€ hinnalla panosta kohden. 
 5. Jäsenyytesi on voimassa vuoden siitä hetkestä lähtien kun se on on otettu vastaan. Tästä hetkestä lähtien seuraavan 12 kuukauden ajan sinut lasketaan panostajaksi.  
 6. Ensimmäinen panos, jonka hankit seuraavan vuoden aikana, sisältää teknisesti ottaen vuosittaisen 40€ jäsenmaksusi.
 7. Panostajana olet osuuskunnan jäsen. Olet oikeutettu osallistumaan Kuusi Palaa:n vuosittaiseen yleiskokoukseen, jossa seuraavan vuoden hallitus valitaan ja muista asioista päätetään.
 8. Kukin panostaja on äänivaltainen osuuskunnan yleiskokouksessa. Nähdäksesi osuuskunnan viralliset (laillisesti rekisteröidyt) säännöt, katso ne TÄÄLTÄ.
 9. Osuuskunnan panostajat eivät voi hakea rahoitusta Kuusi Palaa:n nimissä.
 10. Osuuskunnan panostajat eivät voi käyttää osuuskunnan nimeä tai sen veronumeroa oman yksityisen työnsä laskuttamisessa.
 11. Panostajat saavat pääsyn Kuusi Palaa -tilaan 24/7-periaattella. Voit käyttää tilaa omien tarpeittesi mukaisesti (työtila, tapaamispaikka, sosiaalinen ympäristö, jne.) koska tahansa sillä ehdolla, että toista tapahtumaa ei ole suunniteltu samanaikaisesti ja sillä ehdolla, ettei mitään sääntöjä rikota.
 12. Voit järjestää omia, yksityisiä tapahtumia käyttämällä pistejärjestelmää (katso alla) Kuusi Palaa:n pienemmässä takahuoneessa (mikäli mahdollista). Julkisista tapahtumista on tehtävä ehdotus tulevan ehdotusjärjestelmän kautta ja vähintään kahden toisen Kuusi Palaa-osuuskunnan panostajan on tuettava ehdotusta, jotta se otetaan ohjelmaan. Tämä järjestely on yhtäältä käytännössä sisällön tarkkailun takia, mutta myös jotta kiinnostus Kuusi Palaa-yhteisön sisällä lisääntyisi ja uusia luovia yhteyksiä syntyisi.    
 13. Voit hankkia ja olet velvoitettu hankkimaan Kuusi Palaa-jäsenkortin. Perusjäsenkortti maksaa 1€ ja "deluxe"- jäsenkortti 5€. Tämä jäsenkortti toimii myös avaimenasi ja keinona kirjautua tapahtumiin.
 14. Jokaisen ostamasi panoksen myötä saat 500 pistettä. Nämä pisteet ovat käyttökelpoisia eri tavoin käytettäviksi Kuusi Palaa-tapahtumissa. Tyypillinen julkinen tilaisuus käyttää keskimäärin 100 pistettä tuntia kohden, riippuen päivänajasta. Pidä mielessä, että ehdotettujen julkisten tapahtumien on saatava pisteitä toisilta panostajilta. Samaten, jos olet kiinnostunut toisten projekteista, voit tukea niitä pisteilläsi.
 15. Mikäli kaikki panokset seuraavalle kaudelle on myyty, voit joka tapauksessa hankkia panoksia seuraavan kauden tukemiseksi. Saat ostamasi pisteet hankinnan jälkeen ja ne ovat käyttökelpoisia kuluvalla kaudella. Mikäli seuraavaa kautta ei tule, koska riittävästi panoksia ei ole hankittu, maksusi hyvitetään.
 16. Täsmällinen malli pistejärjestelmälle (miten julkiset tapahtumat ja fyysinen tila jaetaan) määritellään muutamaa viikkoa ennen kauden alkua. Pisteet allokoidaan tässä vaiheessa. Kuusi Palaa:n "taloutta" voidaan säätää aina neljän kuukauden mittaisen jakson jälkeen, riippuen tilanteesta. Palautteesi on oleellista, jotta järjestelmän saadaan hienosäädettyä. 
 17. Osuuskunnan panostajat voivat ehdottaa seuraavalle kaudelle budjetoitavia kohteita ja äänestää ehdotuksista. 
 18. Olet vastuussa omien julkisten tapahtumiesi tuottamisesta ja toteuttamisesta, ja ne järjestetään pistejärjestelmän kautta. Tapahtuman järjestämiseen kuuluu sen promotointi, alkuvalmistelut ja siivous.
 19. Mihinkään tapahtumiin, joita ehdotat tai toteutat Kuusi Palaa:n kautta, ei saa sisältyä vihapuhetta, yllyttämistä väkivaltaan tai mitään ilkeää tai lainvastaista.
 20. Julkisiin Kuusi Palaa-tapahtumiisi voit vapaasti määrittää ja periä pääsymaksun (piste- ja ehdotusjärjestelmän kautta). Voit alloikoida rahaa tapahtumiisi tarpeittesi mukaan. Kuitenkin toisille Kuusi Palaa-panostajille on tarjottava alennettu pääsymaksu. Esimerkiksi, jos työpajan yleinen pääsymaksu on 15€, toiset panostajat voivat nauttia alennettua hintaa, kuten 12€ tai 13€. Tämä riippuu sinusta, mutta muista, että olet itsekin panostaja ja luomalla miellyttävän ympäristön toisille, autat myös muita panostajia.  
 21. Nettisivua käyttämällä voit organisoitua ryhmiin ja jakaa panoksen useiden ihmisten kesken. Tässä tapauksessa yhden henkilön tulee olla osuuskunnan jäsen.
 22. Mikäli useampi ihminen jakaa yhden panoksen ryhmänä ja tapahtumasta peritään pääsymaksu, ensimmäinen henkilö ryhmästä, joka saapuu paikalle, saa panostajan alennuksen. Mikäli ryhmällä on kaksi panosta, kaksi ensimmäistä ihmistä saa alennuksen, jne. 
 23. Osuuskunnan panostajat, jotka rikkovat näitä sääntöjä, ovat väkivaltaisia, käyttäytyvät tuhoisasti tai muuten vaarantavat osuuskunnan, voivat menettää jäsenyytensä hallituksen päätöksellä.
 24. Jokaisen panostajan tulee pitää huolta Kuusi Palaa -tiloista, pitää ne siistinä ja järjestyksessä. Kuusi Palaa ei vastaa mistään henkilökohtaisista tavaroista, joita tilaan jää.
 25. Jos avaat Kuusi Palaa -tilan ja olet sisällä yksin, olet vastuussa tilaan saapuvista vieraista. Älä jätä ketään sisään yksin, elleivät myös he ole panostajia!
 26. Mikäli Kuusi Palaa ei jatka toimintaansa seuraavalle kaudelle ja päättää lopettaa toimintansa ja olet jo ostanut panoksen seuraavalle kaudelle, saat rahahyvityksen ostoksestasi. Tästä vähennetään mahdolliset kulut (kuten pankkimaksut) ja kulut jaetaan tasaisesti kaikkien panostajien kesken.
Käytämme Kuusi Palaan sivustoilla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.